en/nl

TodaysArt 2013 video verslag nu online

Een audiovisuele samenvatting van de negende editie van het TodaysArt festival in Den Haag. Het festival vond plaats op 27 en 28 september in het voormalige ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het Haagse Stadhuis.

Binnenlandse Zaken nog open t/m 27 oktober

In het geval dat je de TodaysArt 2013 tentoonstelling hebt moeten missen, of simpelweg nieuwsgierig bent naar het voormalige ministeriegebouw, Binnenlandse Zaken is nog te bezoeken t/m 27 oktober!

DOTS launch

Nanda from DOTS Magazine sent us some info regarding the upcoming relaunch of DOTS Magazine this Friday (27th)

Mini-interview: 2562

Om alvast in de stemming te komen voor TodaysArt 2013 nemen we het festival door met een aantal artiesten uit het programma. Vandaag: 2562.

WeTransfer supports TodaysArt

We hadden een kort gesprek met Nalden, founder van ons favoriete online file-transferring platform, die ook dit jaar TodaysArt supporten.

Eerste Europese concert Mohammed Assaf

De Palestijnse zanger Mohammed Assaf, winnaar van het populaire tv programma Arab Idol, komt voor een speciaal concert naar Den Haag.

In Memoriam: Dick Raaijmakers (1930 - 2013)

Met pijn in ons hart hoorden we van het overlijden van Dick Raaijmakers op 5 september.

Festival krant

Deze krant geeft een kort overzicht van het festival programma. We hebben er voor gekozen om dit jaar voor het eerst af te stappen van een programmacatalogus tijdens het festival. We hopen je hiermee te kunnen inspireren, tot in september!

Eerste details tentoonstelling

TodaysArt presenteert met trots de tentoonstelling van dit jaar met werken die balanceren op de grenzen van beeldende kunst, e-cultuur, wetenschap, technologie, design en architectuur.

Nieuwe ticket opties

Dit jaar bieden we naast Weekend- en Day-tickets ook tickets voor individuele locaties aan voor de verschillende programma onderdelen; Atrium, Club, Exhibition en Symposium.

Toevoegingen club programma

In onze eerste zelfgebouwde Club ooit wordt een breed programma aan techno, house en bass music worden gepresenteerd. We zijn heel blij om Clark, Untold en 2562 aan de line-up toe te voegen.

Festival website online

andaag lanceerden we de gloednieuwe festival website!
Partners Arrow our partners

presenting partners

governmental and institutional partners

media partners

facilitating partners

preferred & technical suppliers