en/nl

info:

Artist:The New Institute – HOT100
Module:works
Country:NL
Website: http://thenewinsititute.nl
Vimeo: http://vimeo.com/thenewinstitute
Facebook: http://facebook.com/hetnieuweinstituut
Twitter: http://twitter.com/nieuweinstituut

biography:

Maak kennis met de HOT100 talenten van 2013: de beste alumni op het gebied van kunst, media en technologie.

Op 27 en 28 september 2013 onderscheidt Het Nieuwe Instituut de HOT100 tijdens TodaysArt, en verschijnt voor de zevende keer het jaarlijkse HOT100-talentenboek.De HOT100 bevinden zich tijdens TodaysArt in het centrum van de macht: het voormalige gebouw van het ministerie van Binnenlandse Zaken in Den Haag. Wat zouden de HOT100 2013 doen als zij het voor het zeggen hadden?

Op vrijdag 27 september gaan zij in de HOT100 WORKSHOP aan de slag met vragen die te maken hebben met maatschappelijke systemen en sectoren die aan een frisse herziening toe zijn. Aansluitend is de HOT100 CLUB netwerkborrel en de presentatie van het HOT100-talentenboek.


Op zaterdag 28 september is de publiek toegankelijke HOT100 SHOW, waarin de talenten zich met installaties, korte lezingen en andere acties presenteren aan bezoekers van TodaysArt.

Onderaan deze pagina vindt je een Pinterest board waar je de HOT100 van 2013 online kunt bekijken.

Het Nieuwe Instituut start dit najaar met een meerjarig tentoonstellings-, onderzoeks- en studioprogramma. Het Nieuwe Instituut is ontstaan op 1 januari 2013 uit een fusie van het Nederlands Architectuurinstituut, Premsela, Nederlands Instituut voor Design en Mode en Virtueel Platform, kennisinstituut voor e-cultuur.

media:

share on and

related artists:

presenting partners

governmental and institutional partners

media partners

facilitating partners

preferred & technical suppliers